Inga valpar till salu just nu.

SÅLDA 

 


❤ 20/5 föddes fyra mopsvalpar efter Se Uch Champarele Mon Leren "Lillen" och All In de los Ninios "Dolly". En hane och tre tikar, alla fawnfärgade.

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

 

 

   SÅLD

❤ 21/5 föddes en korthårig blue fawn chihuahuavalp, hane, efter Ru ch Amiroyal In Love "James" och Ubiquity's Lonewolf "Ellie". Båda föräldrar PL 0/0 och ögon ua. 

Leveransklar 22/7 och kommer då att vara besiktad, chipad, vaccinerad, ha stamtavla i SKK, miljö- och socialtränad, ha åkt bil, van vid kloklippning och hantering mm. Han får med sig mat han är van vid, godis, "snuttefilt", leksak och lite annat smått och gott. Livslång support kring hund från oss utlovas.

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Är du intresserad av en valp från oss så är du varmt välkommen att höra av dig med en ordentlig presentation och berätta vilket hem du har att erbjuda, vad tanken med hundköpet är, hur hunden kommer tillbringa sina dagar, önskemål om kön, färg och hårlag mm.  Vi prioriterar ett hem som redan har en hund och vi förbehåller oss rätten att välja familj åt våra valpar så att det blir bra för alla parter.

Tel 0736460919

Mail: berithweinstock67@gmail.com

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾